Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2867 kJ / 685 kcal
- Proteína
- 48 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 29 g
- Grasas saturadas
- 12 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 1332 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Browned Turkey Strips
15 min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Pasta Amatriciana
30 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Prawn Dumplings
1hod. 15min