Dispositivos y accesorios
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Prep. 35min
Total 7h 20min
4 portions
Ingredientes
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies stems removed, halved4
-
dried bird's eye chillies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
olive oil100 g
-
red wine vinegar50 g
-
uncooked, whole chicken spatchcocked (see tip)1500 g
Vegetable Salad
-
mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)500 g
-
mayonnaise100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
44 g
Calorías
3317 kJ /
792 kcal
Grasa
66 g
Fibra
4.1 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Butter Chicken
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Fish Stew
45 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Prawn Saganaki
35 min
Chicken Tikka Masala
45 min