Dispositivos y accesorios
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
676.9 mg
Proteína
13.7 g
Calorías
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Grasa
23 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
8.8 g
Carbohidratos
51.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Gluten-free Breakfast Quiche
2h 30min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Acai Nice Cream
10min
German Brunch
Ninguna valoración
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Boeuf bourguignon
1h 30min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h