Thai red curry paste
TM6 TM5

Thai red curry paste

4.6 (120 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 tbsp coriander seeds
  • 8 fresh long red chillies, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 tbsp ground paprika
  • 8 garlic cloves
  • 4 limes, zest and juice only, no white pith
  • 4 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 100 g peanut oil or 100 g grapeseed oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
626.6 kJ / 149.2 kcal
Proteína
1.4 g
Carbohidratos
2.6 g
Grasa
13.5 g
Grasas saturadas
2.3 g
Fibra
5.7 g
Sodio
23 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas