Couscous Risotto with Fennel and Salmon
TM6 TM5

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.8 (24 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
  • 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz Israeli couscous
  • 1 tsp salt, to taste
  • 18 oz vegetable stock
  • 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 lemon, cut in wedges
  • cracked black pepper, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1611 kJ / 385 kcal
Proteína
22 g
Carbohidratos
40 g
Grasa
15 g
Grasas saturadas
6 g
Fibra
3 g
Sodio
873 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas