Dispositivos y accesorios
Layered bread
Prep. 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingredientes
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
0.4 mg
Proteína
10.6 g
Calorías
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Grasa
15.1 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
47.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hands in the dough!
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Witches' Finger Cookies
2h
Olive Spread
5min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Popcorn Verrines
1h 30min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Chicken Paste Cakes
50min
Sardine Empanada
1h 40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Monkfish and prawn soup
1h
Calamares a la Americana
50min
Onion Soup
1h