Dispositivos y accesorios
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Prep. 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
14.7 g
Calorías
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Grasa
33.3 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
48.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French Tradition on your Table
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Baked masala fish
1h 15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Tarte Tatin
1h
Rum baba
3h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Apple crumble meringue slice
2h
Quiche Lorraine
45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Creamy pea soup
40min