Dispositivos y accesorios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prep. 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
143.8 mg
Proteína
5 g
Calorías
591.3 kJ /
141.3 kcal
Grasa
5.9 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Easter
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Soy Milk Hot Pot
Ninguna valoración
Brownie Brittle
40min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Witches' Finger Cookies
2h
Cauliflower Tabbouleh
10min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9h 35min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Duck ballotine
2h 45min
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Mulled wine
15min