Dispositivos y accesorios
Gluten-free mini pizzas
Prep. 20min
Total 2h
10 pieces
Ingredientes
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
0.3 mg
Proteína
11.2 g
Calorías
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Grasa
13.1 g
Fibra
8.6 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hands in the dough!
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten Free Brownies
1h 20min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Baklava Cheesecake
Ninguna valoración
Classic Pancakes
50min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Café-style banana bread
1h 45min
Arseeyah
50min
Mini vegan fruit cakes
25h 40min
Fruit Smoothie
Ninguna valoración