Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 3 garlic cloves, 1 sliced
- 70 g red onions, quartered
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
30
g rapeseed oil
o bien 30 g oil - 450 g medium raw prawns, peeled
- 150 g sweet potatoes, sliced (1 cm)
- 400 g coconut milk
- 250 g water
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
o bien 2 tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp soy sauce
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp dried porcini mushroom powder (see tip) (opcional)
- 1 - 2 tsp unsalted butter, to taste
- 4 slices bread, diced (1.5 cm)
- 50 g cream cheese
- 20 g lime juice, freshly squeezed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2449 kJ / 585 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 36 g
- Grasas saturadas
- 22 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 892 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn Curry
30min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Seafood Risotto
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 dk
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 dk
Prawn Curry with Basmati Rice
35 dk
Monkfish and prawn soup
1h
Prawn and Vegetable Rice
1h 10 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Seafood Stew with Rice
30min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10 min
Prawn Saganaki
35 dk