Se necesita el Cubrecuchillas Thermomix®

Para preparar esta receta necesita el Cubrecuchillas Thermomix® Más información

Hearty seafood chowder
TM6 TM5

Hearty seafood chowder

4.5 (76 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • ½ bunch fresh chives, cut into thirds
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
  • 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
  • 130 g unsalted butter
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp fresh thyme, leaves only
  • 50 g plain flour
  • 100 g white wine
  • 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 500 g fish stock
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
  • Tabasco® sauce, to taste (optional)
  • 150 g large raw prawns, peeled and deveined
  • 150 g scallops
  • 100 g smoked salmon, cut into pieces

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2503.9 kJ / 596.2 kcal
Proteína
33 g
Carbohidratos
24.5 g
Grasa
40.1 g
Grasas saturadas
24.2 g
Fibra
5.3 g
Sodio
1558.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas