Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Proteína
- 19.6 g
- Carbohidratos
- 18.1 g
- Grasa
- 15.3 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 1035.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and sweet corn soup
30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Hearty seafood chowder
1h
White fish and lemon risotto
30 min
Hearty seafood chowder
45 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Thai-style fish cakes
30 min
Mushroom soup
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Fish pie with mashed potato topping
2h