Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Proteína
- 19.6 g
- Carbohidratos
- 18.1 g
- Grasa
- 15.3 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 1035.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hearty seafood chowder
45 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Creamy chicken cauliflower soup
40 Min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Cream of mushroom soup
20 min
Chicken and sweet corn soup
30 Min