Dispositivos y accesorios
Rye seed loaf
Prep. 15min
Total 28h 10min
12 portions
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
311.9 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
971.1 kJ /
231.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
39.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sourdough at home
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mother sourdough starter
108h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Black rye bread
2h 35min
Vegan Aioli Sauce
10min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Carrot top pesto
15min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min