Dispositivos y accesorios
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Total 20min
4 jars
Ingredientes
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteína
6 g
Calorías
787 kJ /
188 kcal
Grasa
2 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Homemade Soy Milk
35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Wholemeal Mantou
1h
Japanese Cheese Tarts
1h 55min