Dispositivos y accesorios
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Total 20min
4 jars
Ingredientes
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteína
6 g
Calorías
787 kJ /
188 kcal
Grasa
2 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Mock Fin Soup
35min
Soy Milk
1h 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Kimchi Sauce
20min
Soy milk
24h 30min
Kimchi
51h
Vegetarian Beehoon
25min
Homemade Soy Milk
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min