Dispositivos y accesorios
Hot and Sour Pineapple Rice
Prep. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
medium-sized prawns cleaned and deveined, patted dry250 g
-
fish sauce2 tbsp
-
cooking oil60 g
-
garlic cloves3
-
yellow onions100 g
-
green capsicum deseeded30 g
-
red capsicum deseeded30 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised3 stalks
-
parboiled basmati rice rinsed350 g
-
fresh pineapples cut in cubes (2 cm x 2 cm)100 g
-
water450 g
-
nam prik pao (Thai chilli paste)4 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
fresh green limes juice only2
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2472 mg
Proteína
21 g
Calorías
2686 kJ /
642 kcal
Grasa
22 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
90 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
One-Pot Rice Meals
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Curry chicken
1h
Ginger sesame oil chicken
25min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Lemon Chicken
25min