Dispositivos y accesorios
3Q Soft Bread
Prep. 25min
Total 3h 25min
6 pieces
Ingredientes
Dough
-
high protein flour (bread flour), plus extra for dusting500 g
-
salt2 ½ tsp
-
milk powder20 g
-
caster sugar50 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
egg1
-
whipping cream25 g
-
water250 g
-
unsalted butter50 g
Mochi and yam (taro root) filling
-
glutinous rice flour100 g
-
cornflour (starch)30 g
-
fresh milk220 g
-
caster sugar75 g
-
water600 g
-
yam (taro roots) peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
purple sweet potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
unsalted butter50 g
-
20 g pork flosschicken floss20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
563 mg
Proteína
16 g
Calorías
2761 kJ /
660 kcal
Grasa
14 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
117 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kneading: Asian Recipes
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Wholemeal Mantou
1h
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Killer Toast
2h