Dispositivos y accesorios
Tom Yum Paste
Prep. 10min
Total 45min
3 jars
Ingredientes
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opcional)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
353 mg
Proteína
5 g
Calorías
770 kJ /
184 kcal
Grasa
7 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
30 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Soy milk
24h 30min
Pineapple Tarts
1h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Nyonya Spice Paste
15min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Tom Yum Paste
45min
Nyonya Spice Paste
15min
Homemade Soy Milk
35min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Homemade Pandan Kaya
55min