Dispositivos y accesorios
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Prep. 20min
Total 3h
8 pieces
Ingredientes
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
189 mg
Proteína
8 g
Calorías
1301 kJ /
311 kcal
Grasa
5 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kneading: Asian Recipes
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 h
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 h 5 min
Tangzhong Milk Bread
2 h 35 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 h
Authentic Meat Floss
1 h 40 min
Dou sha (red bean paste)
49 h 10 min
Egg Tarts
50 min
Wholemeal Mantou
1 h
Super Soft Butter And Milk Buns
2 h 40 min
Hokkaido Milk Loaf
4 h 20 min
Killer Toast
2 h
Homemade Pandan Kaya
55 min