Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Carbohidratos
- 31.8 g
- Grasa
- 7.7 g
- Fibra
- 9.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tomato and red lentil soup
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Minestrone
40min
Mushroom stroganoff
20min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tuscan bean soup
30min
Bubble and squeak soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Creamy tomato and basil soup
30min