Dispositivos y accesorios
Salted Vegetables Duck Soup
Prep. 5min
Total 2h 5min
5 portions
Ingredientes
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
86 mg
Proteína
18 g
Calorías
954 kJ /
228 kcal
Grasa
15 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hakka Yam Abacus
20 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Yam Rice
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min