Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes, cut in wedges
  • 3 sour plums in brine, drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt, adjust to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
954 kJ / 228 kcal
Proteína
18 g
Carbohidratos
4 g
Grasa
15 g
Grasas saturadas
5 g
Fibra
1 g
Sodio
86 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas