Dispositivos y accesorios
Mirror glaze cake
Prep. 35min
Total 7h 55min
16 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts10 - 20 g
Cocoa-coconut cake base
-
vegetable oil for greasing
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
Chocolate Ripple biscuits™200 g
-
desiccated coconut50 g
Chocolate mousse
-
titanium strength gelatine leaves3
-
chilled water for soaking
-
milk chocolate broken into pieces600 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)700 g
-
Irish cream liqueur180 g
Mirror glaze
-
titanium strength gelatine leaves4
-
chilled water for soaking
-
white chocolate broken into pieces350 g
-
water room temperature150 g
-
white sugar300 g
-
sweetened condensed milk200 g
-
food colouring (red - see Tips)1 - 2 teaspoons
-
macarons of choice, for decorating (see Tips)
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
115.8 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
3097.2 kJ /
737.4 kcal
Grasa
48.8 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
30.5 g
Carbohidratos
70.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Raspberry ripple cones
15h
Profiteroles
2h
Choux pastry
1h
Marshmallows
2h
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Yoyo slice
2h 30min
Chocolate mint thins
2h 30min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Berry marshmallow slice
2h 30min
Granini slice
2h 15min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min