Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coconut crumbs
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1425.9 kJ / 1188.2 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Carbohidratos
- 56.5 g
- Grasa
- 11.5 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 28.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Raspberry soufflés
1h 35 min
Prawn wontons
2h
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min