Dispositivos y accesorios
Frozen mojito cheesecake
Prep. 20min
Total 24h 25min
12 portions
Ingredientes
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.4 g
Calorías
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Grasa
22.3 g
Fibra
0.8 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Espresso martini
5min.
Summer fruits in mulled cider syrup
45min.
Chilli lime sauce
5min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Banoffee tartlets
1hod. 45min.
Traditional cocktail sauce
5min.
Quinoa puddings with raspberry coulis
1hod. 5min.
Brandy cream
15min.
Peach Bellini
5min.
Brandy butter
10min.
Cheesecakes in jars
4hod.
Mojito-style cocktail
10min.