Dispositivos y accesorios
Char siu bao pork buns
Prep. 40min
Total 6h 35min
12 portions
Ingredientes
Char siu marinade
-
piece fresh ginger peeled30 g
-
garlic cloves5
-
eschalots60 g
-
Chinese five spice2 tsp
-
hoi sin sauce60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
water40 g
-
molasses30 g
-
Shaoxing wine50 g
-
dark soy sauce40 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
boneless skinless pork belly cut into 3-4 pieces500 g
Buns
-
dried instant yeast1 tbsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
cornflour50 g
-
caster sugar50 g
-
warm water180 g
-
vegetable oil10 g
Char siu bao
-
cornflour2 tbsp
-
water plus extra as needed600 g
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into pieces (1 cm)3
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
563.1 mg
Proteína
14.2 g
Calorías
1162.4 kJ /
276.8 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
33.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Kimchi Sauce
20min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Umami paste
5min
Satay sauce
15min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Cha gio (spring rolls)
55min
Wonton soup
1h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Teriyaki sauce
25min