Dispositivos y accesorios
Indonesian yellow spice paste
Prep. 10min
Total 40min
500 g
Ingredientes
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
1950.2 mg
Proteína
24.3 g
Calorías
9682 kJ /
2314.1 kcal
Grasa
204 g
Fibra
25 g
Grasas saturadas
31.1 g
Carbohidratos
133.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indonesian
13 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 h 35 min
Beef Rendang
1 h 35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Madurese Chicken Satay
1 h 30 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 h 50 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 h 25 min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Hainanese chicken and rice
1 h 50 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 h 30 min