Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
o bien dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1317 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 2.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35 min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Quiche Lorraine
45min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1h 45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Dauphinoise Potatoes
50min