
Dispositivos y accesorios
Kalamata Tapenade
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
200 kcal /
837 kJ
Proteína
7 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
4 g
Fibra
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Back to Basics
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Guacamole
5min
Curry Ketchup
30min
Chocolate Mousse
3h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Basil Pesto
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Balsamic Reduction
20min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min