Dispositivos y accesorios
Kalamata Tapenade
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
837 kJ /
200 kcal
Grasa
17 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Back to Basics
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chocolate Mousse
3h 20min
Quiche Lorraine
50min
Mayonnaise
5min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
California Stuffed Artichokes
55min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Pâté
1h 30min
Basil Pesto
10min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min