Dispositivos y accesorios
Kalamata Tapenade
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
837 kJ /
200 kcal
Grasa
17 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Back to Basics
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Gazpacho
1h 15min
Tomato Ketchup
1h 15min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Apple Sauce
20min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Basil Pesto
10min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Minestrone
45min
Tomato Basil Soup
40min