Dispositivos y accesorios
Lemon Caper Asparagus
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2 g
Calorías
749 kJ /
179 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Valentine's Romance
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Southwest Quinoa
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Shrimp Scampi
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Baked Crab Dip
15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min