Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Grasa
- 60.2 g
- Grasas saturadas
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 708.4 mg
Recetas alternativas
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Buffalo chicken wings
45 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10sa 30 dk
Chipotle bean and corn salad
40 min