Versiones compatibles
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2369 kJ / 564 kcal
- Proteína
- 14 g
- Carbohidratos
- 50 g
- Grasa
- 32 g
- Grasas saturadas
- 8.2 g
- Fibra
- 11 g
- Sodio
- 25.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 Min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Coleslaw
10 Min
Raw carrot cake
5h 30min
Apple sponge pudding
1h 20min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Prune and orange stuffing
10 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Better-for-you custard
15 Min