Dispositivos y accesorios
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Prep. 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
194.3 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
702.4 kJ /
167.9 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
19.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Quick strawberry dessert
5min
Date and nut balls
20min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Orange sponge cake
1h
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free focaccia bread
1h
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Gluten free pizza dough
2h