Dispositivos y accesorios
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Prep. 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
194.3 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
702.4 kJ /
167.9 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
19.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Date and nut balls
20min
Orange sponge cake
1h
No waste vegetable stock concentrate
25min
Hidden veg sausage rolls
45min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free shortbread
1h 35min
Better banana cake
45min