Dispositivos y accesorios
Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Total 20min
35 oz
Ingredientes
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
264 kJ /
63.1 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
1.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Pico De Gallo
15 min
Guacamole
5 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Baked Crab Dip
15 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Tortilla Soup
25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min