Dispositivos y accesorios
Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Total 20min
35 oz
Ingredientes
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
264 kJ /
63.1 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
1.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 h 20 min
Tinga de Pollo
40 min
Pico De Gallo
15 min
Pozole Rojo
2 h 5 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Caesar Salad
30 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Tortilla Soup
25 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Baked Crab Dip
15 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min