Dispositivos y accesorios
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
231.6 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
7.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourish Your Gut
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Date and Nut Balls
20min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Grated Carrot Salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min