Dispositivos y accesorios
Gluten free bread rolls
Prep. 20min
Total 2h 30min
12 portions
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar20 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
brown rice flour200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
478.9 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
932.3 kJ /
222.8 kcal
Grasa
1.2 g
Fibra
5.9 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
49.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free loaves
2h 15min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Gluten-free Bread
3h 20min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free pizza dough
2h