Dispositivos y accesorios
Cheesy Zucchini Pappardelle
Prep. 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1134 kJ /
271 kcal
Grasa
19 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Prep & Peel Pizzazz
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Purple Cauliflower Soup
25min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Green Bean Casserole
1h 30min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Mushroom Risotto
30min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min