Curried Chicken, Arugula and Pineapple
TM6 TM5

Curried Chicken, Arugula and Pineapple

4.3 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 14 ½ oz canned diced tomatoes, undrained
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz sugar
  • 28 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless, cut into strips (½ in.)
  • 3 oz crème fraîche
  • 1 tbsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp ground cayenne pepper
  • 10 whole wheat tortillas
  • 2 oz arugula leaves
  • 10 slices canned pineapple, halved
  • 5 - 6 sprigs cilantro leaves

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1715 kJ / 410 kcal
Proteína
26 g
Carbohidratos
58 g
Grasa
11 g
Fibra
9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas