Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteína
- 29.2 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 16.6 g
- Fibra
- 16.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Parsnip and bean mash
25min
Tomato and red lentil soup
30min
Minestrone
40 min
Green goodness soup
10 min
Spicy cauliflower soup
20min
Ratatouille
40 min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min.
Thai green broccoli and spinach soup
25min