Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
TM5 TM6

Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)

4.7 (16 valoraciones )

Ingredientes

Cauliflower purée

  • 500 g cauliflower, broken into florets
  • 50 g butter
  • 70 g quark (see Tips)
  • sea salt, to taste (see Tips)
  • ground black pepper, to taste

Mountain pepperberry crumbed cutlets

  • 130 g sourdough bread, torn into pieces
  • 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
  • ¼ tsp sea salt (see Tips)
  • 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
  • 1 egg
  • 8 lamb cutlets
  • 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
  • spinach pesto, to serve (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2082.6 kJ / 495.9 kcal
Proteína
23.5 g
Carbohidratos
23 g
Grasa
33.6 g
Fibra
5.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas