Versiones compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower mash
25 Min
Café de Paris butter
25 Min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20 min
Poached chicken with liquid stock
25 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min