Dispositivos y accesorios
Vegan Christmas cake
Prep. 20min
Total 27h 10min
20 portions
Ingredientes
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water40 g
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
coconut sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
wholemeal plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
salt¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.4 g
Calorías
1308 kJ /
311.4 kcal
Grasa
8.2 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
46.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Banana tofu ice cream
10min
Café-style banana bread
1h 45min
Chinese-style drinking porridge
25min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan mozzarella
3h 40min
Tofu scramble
25min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min