Dispositivos y accesorios
Vegan Christmas cake
Prep. 20min
Total 27h 10min
20 portions
Ingredientes
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water40 g
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
coconut sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
wholemeal plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
salt¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.4 g
Calorías
1308 kJ /
311.4 kcal
Grasa
8.2 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
46.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Black forest cake
5h
Vegan Pepperoni
5h 10min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan custard
15min
Vegan gravy
40min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min