
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots cut into slices
- 4 radishes cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 189.1 kcal / 794.2 kJ
- Proteína
- 10.9 g
- Grasa
- 8.4 g
- Carbohidratos
- 17.1 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Umami Soup
1h 20min
Aglio olio e peperoncino
35min
Gado gado
1h
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Miso Soup with Vegetables
30min
Yasai miso ramen
35min
Sweet and sour tempeh
50min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min