Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 17.1 g
- Grasa
- 8.4 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Yasai miso ramen
35min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Miso soup
30min
Kimchi chicken
35min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Curry chicken
1h
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min