Dispositivos y accesorios
Asparagus and mushroom stir-fry
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
fresh mixed mushrooms cut into halves350 g
-
asparagus cut into thirds3 bunches
-
tamari2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
148.4 mg
Proteína
8.6 g
Calorías
363 kJ /
86.3 kcal
Grasa
1.8 g
Fibra
7.3 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
4.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stir-Fried Vegetables
15min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Yasai miso ramen
35min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Cauliflower "fried" rice
45min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Quick prawn stir-fry
20min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min