Dispositivos y accesorios
Rainbow cauliflower sushi
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.1 g
Calorías
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Grasa
21.1 g
Fibra
7.2 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tempeh bolognaise
30min
Quinoa sushi
2h 45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35min
Miso soup
30min
Mint choc chip ice cream
4h 15min
Steamed bread rolls
2h 10min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Temaki sushi
1h 40min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min