Dispositivos y accesorios
Savoiardi with mango and passionfruit
Prep. 30min
Total 2h 10min
8 portions
Ingredientes
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
330.9 mg
Proteína
16 g
Calorías
2443 kJ /
582 kcal
Grasa
26 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
14.6 g
Carbohidratos
73 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Panna cotta
6h 15min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Cheese soufflés
30min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Quark and herb spread
5min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Granini slice
2h 15min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Hazelnut torte
3h 15min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min