Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Proteína
- 28.6 g
- Carbohidratos
- 75.6 g
- Grasa
- 46.1 g
- Grasas saturadas
- 11 g
- Fibra
- 10.6 g
- Sodio
- 2677.1 mg
Recetas alternativas
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Gluten free tortillas
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Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten-Free Pasta
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Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Gluten-Free Pretzels
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Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free pizza base
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Gluten-Free Pizza Dough
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Gluten free ANZAC biscuits
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