Dispositivos y accesorios
Parfait with passionfruit cream
Prep. 10min
Total 3h 10min
4 portions
Ingredientes
Soaking
-
cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Passionfruit cream
-
fresh passionfruit pulp (approx. 3 passionfruit), strained and pips removed30 g
-
filtered water50 - 80 g
-
pure maple syrup (optional)1 tbsp
Crumble
-
walnuts40 g
-
shredded coconut40 g
-
raw almonds40 g
-
rolled oats40 g
-
raisins30 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
seasonal fruit cut into bite-size pieces200 g
-
lime juice40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.7 g
Calorías
1922.5 kJ /
457.8 kcal
Grasa
32 g
Fibra
8.2 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sugar-free salted peanut butter fudge
2h 10min
Silverbeet dahl
8h 40min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Breakfast sausages
1h 5min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min
No-bake coffee cake
7h 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h