Dispositivos y accesorios
Steak au Poivre
Prep. 20min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
29 g
Calorías
2301 kJ /
550 kcal
Grasa
44 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ontvangen & genieten
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Groene pepersaus
20min
Pekingeend
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Crostini met champignons en fontinakaas
Ninguna valoración
Granité van koffie
8h 10min
Slasapje
Ninguna valoración
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h