
Dispositivos y accesorios
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
Prep. 10min
Total 30min
2 porcje
Ingredientes
-
boczku parzonego, w plastrach pokrojonego na 2-3 cm kawałki25 g
-
pieczarek pokrojonych w 2 mm plastry25 g
-
ciecierzycy, suszonej80 g
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki40 g
-
mleka20 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
jajka2
-
oregano, suszonego½ łyżki
-
soli½ łyżeczki
-
sosu pomidorowego2 - 3 łyżki
Inf. nutricional por 2 porcje
Calorías
893 kcal /
3738.8 kJ
Proteína
44 g
Grasa
61 g
Carbohidratos
54 g
Fibra
10.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

DIETA BEZ GLUTENU
10 Recetas
Polonia
Polonia