
Dispositivos y accesorios
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
Prep. 10min
Total 30min
2 porcje
Ingredientes
-
25 g boczku parzonego, w plastrach pokrojonego na 2-3 cm kawałki
-
25 g pieczarek pokrojonych w 2 mm plastry
-
80 g ciecierzycy, suszonej
-
40 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
-
20 g mleka
-
20 g oliwy z oliwek
-
2 jajka
-
½ łyżki oregano, suszonego
-
½ łyżeczki soli
-
2 - 3 łyżki sosu pomidorowego
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 2 porcje
Calorías
893 kcal /
3738.8 kJ
Proteína
44 g
Grasa
61 g
Carbohidratos
54 g
Fibra
10.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

DIETA BEZ GLUTENU
10 Recetas
Polonia
Polonia