Dispositivos y accesorios
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour1 tbsp
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 - 2 piece
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
leek150 g
-
lemon juice40 g
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water100 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
paprika½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1003.3 mg
Proteína
42.5 g
Calorías
2383.3 kJ /
569.6 kcal
Grasa
36.7 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
18.3 g
Carbohidratos
17.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize your life (TM5)
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Japanese Oden Soup
Brak ocen
Chicken with almonds
45 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Wasabi devilled eggs
25 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min