
Dispositivos y accesorios
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
Prep. 5min
Total 5min
10 porcji
Ingredientes
-
ząbki czosnku4
-
filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy50 g
-
czarnych oliwek, bez pestek400 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy100 g
-
tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy100 g
-
koniaku (opcional)10 g
-
oliwy z oliwek10 g
Inf. nutricional por 1 porcję
Calorías
181 kcal /
759 kJ
Proteína
4 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
2 g
Fibra
1.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

SOSY I DIPY
14 Recetas
Polonia
Polonia