Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Carbohidratos
- 7.3 g
- Grasa
- 4.5 g
- Grasas saturadas
- 1.3 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 227.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Parmesan gelato
4h 30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Anise-cured salmon
14h 10min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Oysters with lime granita
5 min